Nandu csípte meg a kertjében sétálgató, koronavírusos brazil elnököt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A nandu a struccalakúak rendjébe tartozó, repülni képtelen madár. Megjelenésében meglehetősen struccszerű, annyi a különbség, hogy kisebb, három lábujja van, és tollas a feje meg a combja. Egy ilyen élőlény csípte meg helyi hírek szerint az éppen a koronavírussal birkózó Jair Bolsonarót, amikor egészségügyi sétát tett a kertjében, és az állatokat etette. A helyi sajtó fotókkal is szolgált az incidensről.

Bolsonaro július 7-én jelentette be, hogy megfertőződött a vírussal, amit ő maga nem tart különösebben veszélyesnek, annak ellenére sem, hogy Brazíliában eddig több mint 65 ezer koronavírus-fertőzött halt meg, a fertőzöttek száma pedig 1,6 millión is túl van. Az elnök saját bevallása szerint rosszul viseli a bezártságot, és újabb tesztet akar csinálni, hátha az negatív lesz, és újra emberek közé mehet.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó