Pizzával hatástalanítottak egy macsétás támadót

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy pizzéria tulajdonosa a rendelkezésre álló eszközökkel védte a boltját egy felfegyverzett rablóval szemben: a macsétás bűnözőt egy pizzával hatástalanította.

A delaware-i rendőrség közölte, hogy az eset még pénteken történt a greenwoodi Stargate Pizzában, amikor a tulaj épp zárni készült éjszakára. Azt mondta, hogy egy férfi lépett oda hozzá egy bozótvágóval, és pénzt követelt, amire mondta, hogy nincs pénze, majd hozzávágott egy pizzát, amitől a támadó kocsiba vágta magát, és elmenekült.

A tulajdonos nem sérült meg, a rablót a rendőrség keresi, a pizzát vélhetően kidobták. (AP)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér