Kiderült, hogy Ghislaine Maxwell házas, de nem mondja meg, hogy kivel

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szerdán elutasították Ghislaine Maxwell óvadékkérelmét, a nő pedig azt vallotta, nem bűnös az ellene felhozott vádakban. Kiderült viszont még valami a perben: hogy Ghislaine Maxwell házas. Arra viszont nem válaszolt, hogy kivel, írja a Guardian.

A házastárs személye az óvadékkérelemnél merült fel, Maxwell viszont semmit sem árult el róla. 

Ghislaine Maxwellt azzal vádolják, hogy segített Jeffrey Epsteinnek fiatalkorú lányokat felhajtani és beszervezni, hogy aztán a lányok ellen szexuális erőszakot kövessenek el. 35 év börtönt kaphat. (Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó