Légpuskával lövöldöztek a XXII. kerületben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két ismeretlen férfi járkált egy légpuskával a XXII. kerületben a Kastélypark utcában, és meg is lőttek egy embert a karján, írja a police.hu.

A rendőrségre a bejelentést a meglőtt férfi tette július 4-én este hatkor, aki nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szerzett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akikről kép is készült.

Fotó: police.hu

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!