Vajna Tímea filmet készít Puskás Öcsiről

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Andy Vajna nagy álma volt, hogy egyszer a filmvásznon lásson egy életrajzi filmet a magyar labdarúgás legnagyobb alakjáról, Puskás Öcsiről, de ezt az álmot most özvegyének, Vajna Tímeának kell befejeznie.

„Készítik a forgatókönyvet, és megfogadtam, hogy tovább kísérem az útját a filmnek akár producerként is, mert Andy a következő nagy dobásának tartotta Puskás Öcsi életrajzi filmjét” – mondta Vajna Tímea. 

Andy Vajna halála előtt kezdett el dolgozni a film ötletén. Az egyik barátja, Joe Eszterhas hollywoodi forgatókönyvíró már el is készítette a forgatókönyv első verzióját. Vajna Tímea pedig Szöllősi Györggyel, a Puskás-hagyaték kezelőjével egyeztetett, aki segíteni fogja a film elkészülését. (Blikk)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér