Vajna Tímea filmet készít Puskás Öcsiről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Andy Vajna nagy álma volt, hogy egyszer a filmvásznon lásson egy életrajzi filmet a magyar labdarúgás legnagyobb alakjáról, Puskás Öcsiről, de ezt az álmot most özvegyének, Vajna Tímeának kell befejeznie.

„Készítik a forgatókönyvet, és megfogadtam, hogy tovább kísérem az útját a filmnek akár producerként is, mert Andy a következő nagy dobásának tartotta Puskás Öcsi életrajzi filmjét” – mondta Vajna Tímea. 

Andy Vajna halála előtt kezdett el dolgozni a film ötletén. Az egyik barátja, Joe Eszterhas hollywoodi forgatókönyvíró már el is készítette a forgatókönyv első verzióját. Vajna Tímea pedig Szöllősi Györggyel, a Puskás-hagyaték kezelőjével egyeztetett, aki segíteni fogja a film elkészülését. (Blikk)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót