22 fővel nőtt itthon a koronavírus-fertőzöttek száma

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

22 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4315 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írja a koronavirus.gov.hu kormányzati tájékoztató oldal. A halottak száma tegnaphoz képest egy fővel 596-ra emelkedett. A gyógyultak 3222-en vannak. 

Az aktív fertőzöttek száma 497 fő. Az aktív fertőzöttek 36%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 46%-a budapesti. 83 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 3-an vannak lélegeztetőgépen. 

A 22 új beteg elég rossz adat, június legeleje óta nem volt ilyen rossz napi adat Magyarországon.

Az operatív törzs szerint a járványvédelmi szabályok továbbra is változatlanok, észen kell lenni.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!