Lezuhant és meghalt egy ejtőernyős a Somogy megyei Jutánál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lezuhant, és az esés következtében életét vesztette egy ejtőernyős a Somogy megyei Juta térségében - írja az Index. A lap információit megerősítette a Somogy megyei Katasztrófavédelem szóvivője, Óvári Timót tűzoltó hadnagy.

Óvári elmondta, egy ejtőernyős eltűnéséről kaptak riasztást vasárnap napközben, akinek a Sármelléki repülőtér helikopteres mentőszolgálata indult a keresésére.

A halálos balesetet szenvedett nő ejtőernyője a helyszínenFotó: police.hu

Délután 14 óra előtt a Somogy megyei rendőrség szóvivője, Orbán Zoltán az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy megtalálták az ejtőernyőst Juta külterületén, de a 38 éves fóti nő életét vesztette. Halála miatt halálos légi közlekedési baleset miatt indítanak vizsgálatot. 

Az esetről police.hu-n is megjelent egy rövid közlemény: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 19-én délben Juta külterületén egy ejtőernyős ugrás során – eddig tisztázatlan körülmények között – zuhant le egy 38 éves fóti lakos. A nő a zuhanás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - írják. Hozzátéve, a baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót