Lezuhant és meghalt egy ejtőernyős a Somogy megyei Jutánál

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Lezuhant, és az esés következtében életét vesztette egy ejtőernyős a Somogy megyei Juta térségében - írja az Index. A lap információit megerősítette a Somogy megyei Katasztrófavédelem szóvivője, Óvári Timót tűzoltó hadnagy.

Óvári elmondta, egy ejtőernyős eltűnéséről kaptak riasztást vasárnap napközben, akinek a Sármelléki repülőtér helikopteres mentőszolgálata indult a keresésére.

A halálos balesetet szenvedett nő ejtőernyője a helyszínenFotó: police.hu

Délután 14 óra előtt a Somogy megyei rendőrség szóvivője, Orbán Zoltán az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy megtalálták az ejtőernyőst Juta külterületén, de a 38 éves fóti nő életét vesztette. Halála miatt halálos légi közlekedési baleset miatt indítanak vizsgálatot. 

Az esetről police.hu-n is megjelent egy rövid közlemény: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 19-én délben Juta külterületén egy ejtőernyős ugrás során – eddig tisztázatlan körülmények között – zuhant le egy 38 éves fóti lakos. A nő a zuhanás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - írják. Hozzátéve, a baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér