Kanye West golyóálló mellényben indította be a kampányát, vagy mit

szórakozás
2020 július 20., 04:53

Vasárnap este a dél-karolinai Charlestonban Kanye West tartott egy eseményt, amiből továbbra sem derült ki, hogy tényleg el akar-e indulni az elnökválasztáson. Ugyanakkor egy gyorsan törölt üzenet a Twitter-fiókján arra utal, hogy a rapper inkább egy új lemezzel készülhet.

Az esemény komolyságát Kanye azzal igyekezett növelni, hogy gyűlésen golyóálló mellényben jelent meg, a hajába pedig beleborotváltatta, hogy 2020. Mivel mikrofon nem volt a teremben többször is csendre intette a riportereket, hogy hallani lehessen, amit mond.

link Forrás

Egyszerre több mindenről is beszélt, de amikor az abortusz került szóba, elsírta magát: „Majdnem úgy alakult, hogy nincs Kanye West, mert az apám túl elfoglalt volt. Én majdnem megöltem a lányomat.” Ennek ellenére támogatja, hogy az abortusz legális maradjon, de pénzügyi támogatást adna a bajban lévő anyáknak, vagyis mindenkinek adna egymillió dollárt, akinek gyereke születik.

link Forrás

De sajnos úgy néz ki, hogy Kanye West idén még nem lesz az Egyesült Államok elnöke, mivel több állami határidőt is lekésett azzal, hogy csak július 4-én jelentette be az indulását. (BBC)