Még mindig nem mutatják be Christopher Nolan új filmjét

a hetedik művészet
2020 július 20., 17:29

A Warner Brothers meghatározatlan időre elhalasztja Christopher Nolan filmje, a Tenet eredetileg július 17-re tervezett premierjét. A vállalat nem jelölt meg új dátumot, de annyit elmondtak, hogy a film várhatóan még 2020-ban megjelenik.

link Forrás

A filmet rengetegen várták, és ahogy Nolan legtöbb filmjével lenni szokott, ezt is világszerte azzal harangozták be, hogy nagyon eredeti, nagyon formabontó és nagyon messzire dobja el majd tőle mindenki az agyát, de ahogyan az szintén lenni szokott a Nolan-filmeknél, a Tenet előzeteséből sem derül ki semmi, csak hatalmas tereket és akciójeleneteket mutatnak mély hangokkal teli, baljós zenére.

Éppen a fentiek miatt a Tenet lett volna az a film, ami újra a mozikba tereli az embereket a koronavírus után.

A film július 17-i premierjét először július 31-re, majd augusztus 12-re halasztották, ahogyan a Warner Brothers várta, mikorra lábalhat ki az Egyesült Államok a koronavírus első hullámából, de ez egyelőre várat magára, valószínűleg ezért sem jelöltek meg újabb időpontot a premierre.

A stúdió azonban egyre inkább hajlik arra is, hogy Ázsiában és Európában, ahol a legtöbb országban már lecsengőben van a járvány, és nyitnak a mozik, hamarabb műsorra tűzzék a filmet, mint az Egyesült Államokban. (The Verge)