Zivataros szerdánk lesz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Zivatarveszély miatt szerdára az egész országra, Somogy, Tolna, Baranya és Bács-Kiskun megyére pedig felhőszakadás veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Azt írták, szerdán elsősorban délen és a Duna-Tisza közén várható zivatar, itt átmenetileg felerősödhet a szél, és felhőszakadásra is lehet számítani. Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet 13-19 fok között alakul, a legmagasabb pedig 25-30 fok között valószínű. (via MTI) 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!