Zárolhatók lesznek a Messenger üzenetek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Új funkciókkal bővíti a Facebook a Messengert, köztük egy olyannal, ami zárolja az üzeneteinket és csak ujjlenyomattal vagy arcfelismerővel lehet feloldani őket.

Az App Lock nevű funkció nagyjából pont úgy működik, mint a telefonunk menüjének a zárolása, csak ez magát a Messengert zárolja, így hiába jut be valaki a telefonunk menüjébe, nem tudja elolvasni az üzenetváltásunkat. Az App Lock viszont csak akkor működik, ha a felhasználó aktiválja.

Az App Lock előbb az Apple telefonokon fog megjelenni, később pedig az androidosok is megkapják.

Egy másik újítás, hogy az ismeretlenektől érkező fotókat az app minden esetben el fogja homályosítani, hogy a felhasználókat ne fogadja automatikusan valamilyen zavaró tartalom, amikor megnyitják az alkalmazást. (via hvg.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!