Az Amazon, a Google és a Wish neonáci termékeket töröl

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy BBC-s nyomozás után az Amazon, a Google és a Wish is törölt neonáci és fehér felsőbbrendűséget hirdető termékeket, amiket a platformjaikon árultak. Ezek között fajvédő zászló, nemzetiszocialista könyvek és a K-Klux-Klant éltető termékek voltak.

Mindhárom cég közölte, hogy a rasszizmust tiltják a platformjaikon, és azt állították, az algoritmusaik tanulnak az ilyen esetekből, és a jövőben nem fognak gyűlöletkeltő termékeket ajánlani. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér