Bezöldült a vízilabdázó gyerekek fejbőre egy tatabányai fürdőben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az ATV Híradója arról számolt be, hogy foltokban zöldre színeződött az egyik tatabányai fürdőbe vízilabdás edzésre járó gyerekek bőre, és az úszónadrágjukból a mosás sem hozta ki a zöld színt, ezért a szülők levelet írtak a fürdő vezetőségéhez.

Fotó: ATV

A cég ügyvezetője azt mondta, elromlott az egyik vegyszeradagoló műszer, ezért nőtt a medencében a klórszint, és a klór kölcsönhatásba léphetett más, szintén a vizet kezelő szerekkel, de még nincs hivatalos laboreredmény.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ közölte: az illetékes kormányhivatal vízmintákat küldött nekik, azokat még vizsgálják. A járási hivatal is vizsgálatot indított. (ATV)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér