Egy néző vette észre, hogy rákos a riporter

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Fotó: Victoria Price/Instagram

A WFLA riportere, Victoria Price bejelentette, hogy a múlt hónapban írt neki egy néző, hogy a tévében látta, és egy csomót látott a nyakán, ami hasonlított a sajátjára. A néző azt írta, arról kiderült, hogy rák, úgyhogy javasolta, menjen orvoshoz. Kiderült, hogy a nőé szintén rákos daganat, úgyhogy köszönetet mondott a segítségért.

A riporter azt írta, azért nem figyelt oda eléggé, mert túl sokat dolgozott (éppen a koronavírus-járvánnyal foglalkozott hónapok óta Tampában), és ha nincs az olvasó, talán csak későn vette volna észre.

Az orvosok azt mondták, hogy a daganat a nyaka közepéről terjedt szét, és hétfőn műtéttel kell eltávolítani a pajzsmirigyével és néhány nyirokcsomóval együtt.

Azt írta, ez a típusú rák a nőknél gyakoribb, a diagnosztizáltak 75 százaléka nő.

Nem ez az első hasonló alkalom: 2013-ban Tarek El Moussa műsorvezetőnek egy ápoló szólt, miután látta egy házátalakítós műsorban, 2018-ban pedig a volt Liverpool-védő és futballkommentátor Mark Lawrenson mondott köszönetet, mert egy orvos diagnosztizálta egy BBC-s fociműsort nézve. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér