Villamossal ütközött egy kisteherautó

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A képek alapján nehezen rekonstruálható balesetet szenvedett (okozott?) egy kisteherautó a főváros 11. kerületében, a Szerémi úton. Villamossal ütközött, de egy olyan helyen, ahol a villamospályát fél méter magas korlát választja el az úttesttől:

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A kisteherautónak valahogy sikerült átverekednie magát az útakadályon, de hogy hogyan, az számomra felfoghatatlan, a képek alapján nem átszakította, hanem megmászta a korlátot, hogy aztán ütközzön a villamossal.

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A balesetben senki sem sérült meg.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér