Bodolai azt mondja, folyamatosan kapja az önéletrajzokat, tovább működtetné az Indexet

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Bodolai László, az Index.hu Zrt.-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumának elnöke tagadta az RTL Híradónak, hogy új embereket toborozna a pénteken felmondott szerkesztőség helyére.

Állítása szerint erre nincs is szükség, mert folyamatosan kapja az önéletrajzokat olyan újságíróktól, akik szeretnének az Indexnél dolgozni. Azt mondta, az a célja, hogy a lap tovább működjön.

Bodolai László (középen) csütörtökön találkozott a szerkesztőség tagjaival, akik arra kérték, vegye vissza a kirúgott Dull Szabolcs főszerkesztőt. Erre nem volt hajlandó, másnap több mint nyolcvanan felmondtak. Fotó: Bődey János // Index

Bodolai pénteken nem volt bent a szerkesztőségben, de azt ígérte, hétfőn átveszi a felmondási papírokat. 

Szombaton a Media1 írt arról, hogy több újságírót és szerkesztőt megkerestek, érdekelné-e őket valamilyen pozíció a lapnál.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó