Sorra fújják le a fesztiválokat a kormány bejelentése után

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Több fesztivált is lefújtak, miután a kormány csütörtökön bejelentette, hogy  amely alapján augusztus 15-e után sem lehet fesztiválokat, nagyobb koncerteket tartani.

Így elmarad: 

  • a zamárdi Strand Fesztivál, 
  • a velencei-tavi EFOTT, 
  • a Fishing On Orfű, 
  • a szegedi SZIN, 
  • a Paloznaki Jazzpiknik 
  • és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is.

A kormány döntésére reagálva valamennyi rendezvény- és fesztiválszervező sajnálatát fejezte ki. Ugyanakkor mindannyian arra kérik a fesztiválozókat, hogy amennyiben módjukban áll, használják fel jegyüket a következő nyáron, ezzel segítve a szervezési munkálatokat.

Például az idei EFOTT-ra elővételben vásárolt jegy- és bérlettulajdonosoknak lehetőséget biztosítanak a voucherek 2021-es évre átvitelére, illetve a visszaváltására 3 százalékos kezelési költséggel. A Kolorádó szervezői az oldalukon azt közölték, nagyjából egy hét múlva jelentkeznek pontos információkkal. Akkor derül ki az is, hogy legalább egy csűrnyi bulit tadnak-e idén tartani. (via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó