Hat éven keresztül szexuálisan zaklatta lányát egy Bács-Kiskun megyei férfi

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Súlyosabb büntetés kiszabását kéri a Szegedi Fellebbviteli Ügyészség arra a Bács-Kiskun megyei férfire, aki több éven át szexuális cselekmény tűrésére kényszerítette kiskorú lányát - írja az ügyészség közleménye.

A Kecskeméti Törvényszék a férfit szexuális erőszak bűntette és szexuális kényszerítés bűntette miatt 9 év szabadságvesztésre és 9 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet szerint a vádlott a gyermekét 10 és 16 éves kora között otthonukban rendszeresen zaklatta szexuálisan, és erőszakkal illetve fenyegetéssel szexuális cselekmény tűrésére, egy esetben annak végzésére kényszerítette.

Az ítélet ellen azonban az ügyészség fellebbezett, hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabását kérve, a férfi cselekményének kiemelkedő súlyossága miatt. Az ügyben másodfokon a Szegedi Ítélőtábla jár majd el.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér