Lövöldözés volt Érden, egy ember meghalt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy 50 éves férfi meghalt, több embert megsérült csütörtök este a Pest megyei Érden, az Iparos utcában, két több fős társaság tettlegességig fajuló vitában - írja a Police.hu.

Egyelőre nem tisztázott, hogy mi történt pontosan. A Blikk információi szerint lövöldözés volt egy Iparos utcai benzinkút közelében, az Origo pedig azt írja, a két társaság tagjai kést és pisztolyt rántottak egymásra.

A lap úgy tudja, egy csapat Enyingről érkezett több autóval, hogy rendezzen egy korábbi szóváltást egy másik társággal. Először egy benzinkúton verekedtek, majd autós üldözés kezdődött. Amikor az egyik autó utolérte a másikat, rárontottak a járműben ülőkre. A támadók tudomásuk szerint elmenekültek, egyelőre nem tudni, elkapták-e őket azóta.

Amint kiderülnek a pontos részletek, cikkünket frissítjük.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér