Verekedés tört ki egy Ibizára tartó repülőn, miután két utas nem volt hajlandó maszkot húzni, és inzultálta a többieket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Két engedetlen utas megtagadta az arcmaszk viselését, valamint fizikailag és verbálisan is inzultálták az utastársaikat” - mondta a KLM holland légitársaság szóvivője egy pénteki esetről, ami az Amszterdamból Ibizára tartó járaton történt. De ennél beszédesebb ez a videó, amin látszik, micsoda verekedés robbant ki a fedélzeten: 

A posztoló szerint az egyik utas angol volt, és vodkát ivott. Landolás után mindkettejüket letartóztatták az ibizai rendőrök. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!