Megvan a fele!

szolgálati közlemény
2020 augusztus 06., 09:41

Vasárnap délután indult el a kampányunk, amivel azt céloztuk meg, hogy az év végéig 4444-en elkötelezzétek magatokat mellettünk. Minket is megdöbbentett, de négy nap után már túl vagyunk a félúton. Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyien álltatok mellénk, nagyon-nagyon sokat jelent nekünk a támogatásotok.

Ez most a 444 és a szabad magyar nyilvánosság jövőjéről szól. Akik mellénk állnak, azok nem csak a stabilizálják a lap helyzetét, de arra is lehetőséget teremtenek, hogy bővülni tudjunk, új munkatársakat toborozhassunk.

Már idáig is csak a ti támogatásotoknak köszönhetően tudtunk működni, és azt látjuk, hogy a piaci és politikai nyomás miatt ez egyre inkább így lesz. Új fejezetet nyitunk a lap történetében, ez nem csak kényszerűség, azt gondoljuk, hogy a 444 készítőinek és olvasóinak is így lesz a legjobb.

Továbbra is szükségünk van a támogatásotokra, ha még nem tetted meg, itt tudod elolvasni, hogy mit tervezünk, és mit kínálunk azoknak, akik velünk tartanak.

Abban bízunk, hogy nem csak 4444, hanem akár 10 ezernél is jóval több olyan ember van Magyarországon, akinek fontos, hogy maradjon szabad magyar sajtó.