Valaki Instagramot indított a vissza-visszatérő Batthyány téri fosnak

csoda
2020 augusztus 08., 07:39

a_megujulo_fos néven csodálatos Instagram-oldal indult a Batthány téren újra és újra megjelenő fosnak. Azt írják: „az aluljáróba majdnem minden hajnalban odafosik két ismeretlen úriember, elkezdtem megörökíteni”. Ez csak egy kép a sok közül:

link Forrás

Az oldal karbantartója ezzel hívta fel a figyelmünket a jelenségre: „A figyelmükbe szeretnék ajánlani egy szokatlan fejleményt. Sokkoló, de arra lettem figyelmes, hogy minden áldott nap az elmúlt egy hónapban két ismeretlen személy a Batthyány téri aluljáróban a villamoshoz felvezető szűk folyosón elképesztő kivitelezésben felhelyezi folyékony állapotú béltartalmát a fali burkolatra. ”

Már július elején írtak az ügyről. „Az üzemeltető (a lenti cikk szerint a MÁV-HÉV Zrt.) mindennap letakarítja a felületet, a falon a hypo erős nyomai már látszanak” – írta az Instagram-oldal kezelője.

Hogy honnan – a színéből vagy az állagából – tudják-e, hogy ez pontosan két ember műve, nem világos, mindenesetre hiánypótló blogról beszélhetünk.

Másfél éve jómagam (azaz én) is napokig követtem a történetét egy hányásnak, amit az iroda előtti villamosmegállóban felejtettek.