Knight Rider-mozifilm készül

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

David Hasselhoff négy évadot és 90 részt megért tévésorozatának, a Knight Ridernek mozifilm-változatát tervezik elkészíteni, és a producer az Aquaman rendezője, James Wan lesz.

Gif: Ács Dániel/Herczeg Márk/Tbg

Arról egyelőre nincs hír, hogy a 68 éves David Hasselhoff is visszatér-e, mint Michael Knight, a tévétörténelem egyik legnagyobb nőcsábásza. K.I.T.T., a beszélő autó eredeti hangja, William Daniels mindenesetre már 93 éves, az ő visszatérése sem valószínű.

Egyszer már megpróbálták feltámasztani a sorozatot, de a remake, amiben Justin Bruening játszotta Michael Knight fiát, nem volt sikeres, egy évad után elkaszálták. (Variety)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó