Eltévedt az erdőben egy idős nő Szolnoknál, de megtalálták

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfőn 12:19-kor telefonált be egy jászsági idős asszony azzal, hogy Szolnokon egy vasúti átjárón áthaladva egy erdőbe jutott, és ott eltévedt.

Elmondta a főügyeletesnek, hogy már 2 órája bolyong az erdőben, és beragadt a sűrű aljnövényzetbe, ami „a testét több helyen össze is csikarta” – írja a police.hu.

Skultéti Attila rendőr őrnagy, főügyeletes telefonon tartotta a kapcsolatot a rémült asszonnyal, és járőröket küldött a lehetséges helyszínre. A rendőrökhöz időközben csatlakoztak az asszony unokái is, és hangos kiabálással jutottak egyre közelebb a bajba jutotthoz. A főügyeletes közben értesítette a mentőszolgálatot, akik az idős nőt kórházba vitték. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!