Záporok záporoznak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Felhős idő jellemzi majd pénteken az ország nagy részét, az északkeleti megyéket. Délelőtt a középső tájakon és az Alföldön

eső és zápor lesz a jellemző,

késő délután, este már inkább a nyugati és déli megyékben fordulhat elő zápor, zivatar -írja az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteki előrejelzése.

A zivatarok körül megerősödhet, esetleg viharossá fokozódhat a szél, de általában mérsékelt marad a légmozgás. Mindez a hőmérsékletre is áldásos hatással lesz: a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul, késő estére pedig kellemes 18-23 fok közé hűlhet le a levegő.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!