Újabb két vízilabdacsapatnál vannak koronavírusos játékosok

Újabb két vízilabdacsapat jelentette be szombaton, hogy koronavírussal fertőzödtek meg a játékosaik, írja a 24.hu.

Ezen a héten derült ki a Magyar Kupa helyosztó tornáján, hogy négy játékos is megfertőződött a Ferencvárosnál, most pedig az Eger és a Debrecen honlapján lehet arról olvasni, egy-egy vízilabdásuknak pozitív lett a koronavírustesztje.

A fertőzött sportolókat elkülönítették, de a csapatok többi tagjának is házi karanténba kellett vonulnia, amíg megvizsgálják őket. 


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó