Az UVSE vízilabdacsapatából három embernek lett pozitív a tesztje

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Ferencváros, az Eger és a Debrecen férfi vízilabdacsapata után az UVSE is pozitív koronavírustesztekről számolt be - írja a Nemzeti Sport. A Honvédnál és a Pécsnél negatívak lettek a héten elvégzett vizsgálatok eredményei.

„Az UVSE férfi felnőtt csapatának játékosai és stábja pénteken estek át koronavírus teszten. Az elvégzett tesztek 3 pozitív eredményt mutattak ki. A SOTE Klinikáján szerdán végzik el a második vizsgálatot. Az erre az időszakra esedékes edzéseket és edzőtábort lemondtuk, és a karanténban megszokott szárazföldi edzéseket fogják majd végezni a játékosok. A női felnőtt csapatunkat illetve az UVSE utánpótlását és edzőtáborozását nem érinti” - olvasható a budapesti klub közleményében.

Ez már a harmadik hasonló bejelentés ma: a pólósok mellett felcsúti focisták és az újpesti hokisok között is találtak fertőzöttet.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó