Rázuhant a szomszéd macskája az utcán sétáló nyugdíjasra, eszméletét vesztette

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az észak-kínai Harbin városának térfigyelő kamerái rögzítették, ahogy egy békésen sétáló férfira ráesik egy macska a saját emeletes háza egyik ablakából. A felvételen látható, ahogy összeesik, a kutyája pedig először odasétál hozzá, majd a látszólag sértetlen macskával kezd párbeszédbe.

Gao Fenghua a július eleji incidens után három hetet töltött kórházban, de már otthonában lábadozhat. Helyi médiajelentések szerint a szomszédja macskája zuhant rá, és most próbálnak egyezségre jutni, hogyan kárpótolják a pórul járt férfit. (Sun)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!