Egy új-zélandi kisfiú megszagolt egy tányér muffint, erre előkerült az orrából egy két éve feldugott Lego darab

ÉLET
2020 augusztus 17., 15:28

A most hétéves új-zélandi kisfiú, Sameer Anwar még 2018 decemberében döntött úgy, hogy kipróbálja, mennyire passzol az egyik Lego-figura karja az orrába. Annyira bejött a kísérlet, hogy nem tudta kiszedni, úgyhogy a szülei aggódva vitték a háziorvoshoz.

De hiába, ő sem lelte a darabkát, azt tanácsolta, várják meg, míg végigmegy az emésztőrendszerén, ha egyáltalán tényleg az orrába tette, és nem máshol hagyta el. Mivel Sameer láthatóan jól volt, hamarosan a szülei is megfeledkeztek az incidensről.

photo_camera Ez egy másik Lego, ami nem járt új-zélandi gyerekorrban

Hétfőn azonban váratlan fordulatról számolt be a Guardian: amikor Sameer egy tányér fölé hajolt, hogy megszagolja a rajta levő muffinokat,

hirtelen fájni kezdett az orra.Édesanyja elsőre azt hitte, a süteményről szippantott fel valamit, úgyhogy gyorsan segített neki kifújni az orrát. Ekkor került elő a régóta nem látott Lego-darabka, amit aztán zsebkendőbe csomagoltak.

Egyelőre nem tudják, mit kezdjenek vele, az apuka azon viccelődött, talán egy múzeumnak adományozzák.

Tanulság: soha ne add fel! Vagy ahogy Müller Péter írja: „Száz »Nem megy« után érkezik el a pillanat, amikor egyszer csak »Megy«!”