A Fidesz-média sztárjai egymásra licitálva állnak ki Novák Előd mellett

POLITIKA
2020 augusztus 18., 07:34

Óriási sikert aratott Novák Előd akciója a Fidesz-médiában. A Mi Hazánk alelnöke vasárnap este leszedte a szivárvány zászlót a Városháza épületéről, majd elszaladt a rendőrök elől és a kukába dobta azt. Később előállították.

A kormánymédia vezető figurái egymásra licitálva fejezik ki tetszésüket emiatt.

Először Szentesi Zöldi László hirdette meg a következőt: „Novák Elődöt minden bizonnyal pénzbüntetésre ítélik azért, mert eltávolította a középületről a pederaszták zászlaját. Ha ez így lesz, elsőként utalok át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára, és erre biztatom minden barátomat, követőmet is.”

A felhíváshoz csatlakozott Szakács Árpád szabadkőműves-szakértő is. „Szeretném kifejezni szolidaritásomat Novák Előd mellett. Legújabb fellépésével teljes mértékben egyetértek. A hatóságok intézkedését vérlázítónak tartom. Ezennel felajánlom azt is, hogy ha bármilyen bírságot kiszabnak Novák Elődre, annak összegét magam fizetem ki. Végre egy olyan ember, egy olyan ügy, ami mellett pártpolitikától függetlenül minden magyar embernek ki kell állnia!” - írta Szakács.

Erről Bayer Zsolt sem akart lemaradni, aki blogján üzente meg, ő is beszáll Novák Előd büntetésének kifizetésébe, már ha lesz ilyen büntetés. Bencsik András pedig a hétfői Sajtóklubban közölte: az akciót messzemenően helyesli, gratulál Novák Elődnek, ez bátor dolog volt tőle.

Ennél már csak a Pesti srácok ment tovább: „Végső soron nem csak Novák Előd és a Fradi-szurkolók szedték le azokat a színes rongyokat, hanem velük együtt mi, mindannyian. A normális Magyarország” - áll a vezércikkükben.