Dzsudzsáknak továbbra sincs csapata, kimaradt a válogatott keretből

magyarország
2020 augusztus 24., 12:34
comments 36

Huszonöt játékos kapott meghívást a magyar válogatott keretébe, amely szeptember 3-án Törökországgal, 6-án pedig Oroszországgal játszik Nemzetek Ligája-meccset. Marco Rossi szövetségi kapitány korábban többször elmondta, hogy nem hív be olyan játékosokat, akik egyetlen klubbal sincsenek szerződésben. Ennek megfelelően

biztosan nem fog játszani Dzsudzsák Balázs,akinek június végén lejárt a szerződése az emírségekbeli al-Ainnal, azóta szabadon igazolható. Csapata azonban nincs, mostanában az MTK-val edz, és bár felmerült, hogy hazatér Debrecenbe, ez végül biztosan nem fog megtörténni. Később a Zalaegerszeg is elismerte, hogy puhatolóztak az irányába, szintén eredménytelenül.

photo_camera Dzsudzsák Balázs már itthon, de csapata még nincs Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A keretben 11 új játékos van az előző meccshez képest, amit tíz hónapja játszottak Wales ellen. Van négy teljesen újonc is: Cseri Tamás, Babati Benjámin, Schäfer András és Szőke Adrián

„Alapvető, hogy mindig rengeteg szempontot kell mérlegelni a kerethirdetés során, most viszont még inkább sok szempontot kellett figyelembe venni. Néhányan sérültek, másoknak nincs csapata, esetleg nincsenek megfelelő fizikai kondícióban” - idézi Rossit az MTI.

A teljes lista:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.