Szoboszlai marad a Salzburgban

ausztria
2020 augusztus 25., 17:13
comments 8

Sajtótájékoztatón jelentette be Szoboszlai Dominik, hogy idén nyáron nem vált klubot, és marad a Salzburgban - írja a Nemzeti Sport.

A 19 éves középpályás óriási formában játszott tavasszal, nagyon sok klubbal hírbe hozták, így az AC Milannal is, de miután mégsem szerződött oda Ralf Rangnick, Szoboszlai sem igazolt a csapathoz. A többi lehetőséget pedig most rövidre zárta.

„Beszéltem a családommal és a menedzseremmel, és úgy döntöttem, hogy maradok Salzburgban. Nagyon sokat adott nekem a klub, szeretném az új szezonban is itt folytatni, és újra átélni a csapattal a Bajnokok Ligája-kalandot” – mondta Szoboszlai.

Szoboszlai a Salzburggal a Bajnokok Ligájában főtáblás a BL-rájátszásában lesz érdekelt. A magyar játékos jelenleg sérüléssel bajlódik, az első felkészülési meccset kihagyta, a másodikon, a Liverpool elleni mai meccsen a 30. percben lecserélték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.