Melania Trump szerint a férje senkit nem fog az út szélén hagyni

külföld
2020 augusztus 26., 04:47

„Donald Trump addig nem fog nyugodni, amíg nem tett meg mindent azért, hogy vigyázzon az emberekre” - hangzott el Melania Trump szájából a republikánus konvenció második estéjén, ahol a feleség Trump újraválasztása mellett érvelt.

Melania szerint a férje nem mindennapi politikus, aki nem csak beszél, hanem cselekszik is és ezzel eredményeket ér el.

Beszédében kitért arra, hogy ő is látja a rasszizmussal kapcsolatos nyugtalanságot, szerinte az a kemény valóság, hogy az amerikaiak nem büszkék a múltjuk egy részére. Úgy véli, a jövőre kellene koncentrálni és tanulni a múlt hibáiból.

A first lady arra kérte az embereket, hogy ne a bőrszínük alapján ítéljenek meg egymást, és hogy hagyjanak fel az erőszakkal és a fosztogatásokkal.

A koronavírus miatt kialakult helyzetről is mondott néhány szót, többek között megköszönte az egészségügyi dolgozóknak, a frontvonalban dolgozóknak és a tanároknak, hogy kitartanak ezekben a nehéz időkben is.

„Amikor majd visszatekintünk ezekre az időknek, elmondhatjuk majd unokáinknak, hogy kedvesség, együttérzés, erő és elszántság révén képesek voltunk visszaállítani jövőnk ígéretét" - mondta. (BBC, Axios)