Társelnököt cserélt az LMP: Kendernay Jánosnak annyi

Átrendezi az ellenzéki pártok erőviszonyát az LMP. A párt vasárnapi 50. kongresszusán tartott tisztújításán 

lecserélte Kendernay János társelnököt Kanász-Nagy Mátéra.

Az országos elnökség titkára Ungár Péter lett. Kendernay 2019 júliusa óta vezette a pártot. Megválasztása után Kanász-Nagy Máté újságírók előtt kijelentette, hogy

kiemelt feladatának tekinti társelnökként az húszas-harmincas korosztály megszólítását, hiszen ő is ebbe a korosztályba tartozik, látja, hogy mik a problémák.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.