Kásler Miklós húszmillió forintot adott az Ismerős Arcok klipjeire

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Húszmillió forint jutott a Nemzeti Kulturális Alap miniszteri keretéből az Ismerős Arcok zenekar klipjeire, amiket a nemzeti összetartozás éve alkalmából készítenek, derül ki a júliusban kötött szerződések listájából.

Kásler Miklós, az emberi erõforrások minisztere átadja a Máté Péter-díjat Galambos Nándor basszusgitárosnak, az Ismerős Arcok együttes vezetőjének a Pesti Vigadóban 2020. augusztus 18-án.Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

A klipeket a Real Pictures Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. készíti, amely néhány hónapja már kapott miniszteri NKA-támogatást egy Ismerős Arcokról szóló filmre. 

A mostani listában ez a második legmagasabb összeg. Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter ennél is többet, 40 milliót adott Monika Csikmákovának katolikus mise megírására és bemutatására.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót