Az SZFE melletti kiállást kifejező molinót tettek ki a Szegedi Tudományegyetem épületére, a vezetés leszedette

„SZFE - Veletek vagyunk” - ilyen feliratú molinót tettek ki szerda hajnalban a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarának épületére. A molinót aztán reggelre az egyetem vezetése leszedette - írja a város önkormányzatának lapja, a szeged.hu. A Szeged Televíziónak Sándor Klára, a bölcsészkar dékánhelyettese azt mondta: azért szedték le, 

mert nem kértek engedélyt a kihelyezésre.

A Szeged Televízió Híradójának nyilatkozott Papp Bence, az egyetemen idén végzett bölcsész, aki a molinót kitette. Azt mondta, több bölcsész barátjával együtt az SZFE, illetve általában a magyar felsőoktatás körül zajló mechanizmusokról fejezték ki a véleményüket. (Szeged.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó