110 helyett 204 km/órával ment egy autós Somogybabodnál

A 67-es főútvonal Kaposvár és Somogytúr közötti szakaszán az új nyomvonal kikerüli a településeket, így gyorsabban lehet haladni a korábban megszokottnál, sokak viszont így is durván túllépik a megengedett sebességet.

Fotó: police.hu

A járőrök hétfőn Somogybabod térségében egy olyan sofőrrel szemben intézkedtek, aki a megengedett 110 km/óra helyett 204 km/órával száguldott, ezért 130 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 büntetőpontot szabtak ki rá. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.