A Burzs Kalifára vetítette ki a születendő gyereke nemét a gátlástalan rongyrázó influencerpáros

idióta rekordok
2020 szeptember 11., 05:57

Már megint egy nembejelentő buli, angol nevén egy gender reveal party került be a hírekbe. Napokkal azután, hogy kiderült: az egyik aktuális kaliforniai erdőtüzet egy ugyanilyen esemény okozta.

A nembejelentő bulit párok szokták tartani a nő terhességének aránylag az elején, amint az ultrahang révén kiderül a gyerek neme, hogy az információt debil körülmények között tudassák a családdal és barátokkal. A gyakran szabadtéren rendezett, kerti parti-szerű esemény csúcspontján általában valamilyen rózsaszín vagy kék füstbomba eldurrantásával jelzik a jelzendőt.

link Forrás

Egy dubai influencercsaládnak azonban nem volt elég a szokásos buli, így most megszervezték a nembejelentőtörténet talán leghergelőbb eseményét. Anas és Asala Marwah a Youtube-on futtat 7,6 millió feliratkozót számláló csatornát Anasala Family néven, de az Instagramon is több milió követőjük van. A szűk családi-baráti eseményt ezért a világ legmagasabb és legfeltűnőbb épületéhez, a dubai Burzs Kalifa felhőkarcolóhoz szervezték, ahol nem színes porral töltött lufikat durrantgattak, mint a pár száz követős prolik, hanem közel 100 ezer dollárt fizettek azért, hogy a nagy bejelentést magára a Burzs Kalifára vetíthessék ki.

Nem hiába: az esemény előkészítését is megörökítő videójukat máris több mint 15 milliószor nézték meg.

link Forrás

Mint látható, az influencercsalád tagjai a Nagy Pillanatokban a meglepetés- és örvendezéstörtént leghitelesebb alakításait nyújtották.