Arató: Mondhatták volna inkább azt, hogy nem szeretik a Klubrádiót

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Elolvastuk a Médiatanács közleményét, de az abban leírt hivatkozás a Klubrádió sorozatos törvényszegéseiről egyszerűen nem állja meg a helyét. Ha lett volna számottevő szabálytalanságunk, akkor számottevő büntetést szabtak volna ki ránk, ilyen azonban sohasem történt"

- reagált a 444-nek Arató András, a Klubrádió elnöke arra a friss hírre, miszerint a Médiatanács elvette, egészen pontosan nem hosszabbítja meg a Klubrádió jövő februárban lejáró frekvenciáját. Indoklásuk szerint a rádió sorozatos jogsértéseket követett el fennállása során.

Arató szerint az eltelt években a "működés természetes rendje szerint" kaptak bírságokat, de nem jelentőseket.

"Mondhatták volna inkább azt, hogy nem szeretik a Klubrádiót" 

- értékelte az elnök a frekvencia elvételét. Aratóék jelenleg a jogi lehetőségeiket vizsgálják.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó