Influenszerképzéssel változtatna a romákkal szembeni előítéleteken a Corvinus

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ingyenes roma kulturális infulenszerképzést képzést indít a Budapesti Corvinus Egyetem, ahova olyan 18 és 30 év közötti roma nők jelentkezését várják, akik közösségi médiás szerepvállalásukkal hatással lehetnek a szűkebb és tágabb környezetükre, és hozzájárulhatnak a romákról alkotott sokszor negatív médiakép újragondolásához.

Az ötnapos képzés résztvevői többek között megtanulnak fotót és videót készíteni és szerkeszteni, segítséget kapnak a márkaépítésben, marketinges ismereteket szereznek, lehetőségük lesz kapcsolatokat építeni és interjút készíteni ismert roma művészekkel, kultúraközvetítőkkel.

A tanfolyam szakmai keretét az Európai Unió által támogatott AMASS kutatási programon belül a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói biztosítják. (novekedes.hu via hvg.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!