A legutóbbi választást övező titkos tárgyalások története a 444 MAKRO októberben megjelenő számában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A „demokráciának nevezhető-e még Magyarország?” kérdést leegyszerűsíthetjük így: leváltható-e a kormány szabad választásokon? Szabadnak nevezhető az a választási rendszer, amelyet sokszorosan módosítgatott saját érdekeinek megfelelően a kormánypárt? Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója a hazai sajtóban szinte egyedülálló vállalkozásba fogott: monumentális riportban mutatja be, a legutóbbi választást övező titkos tárgyalások történetét, hogy miért hiúsult meg az ellenzéki összefogás, milyen erők munkáltak a háttérben.

A tízrészes riport októberben jelenik meg, nyomtatásban, nyolcvan oldalon. Ez a MAKRO második száma.

Első tízezer regisztrált támogatónk (a Kör tagjai) ajándékba kapja a második Makrót.

Augusztus elején indítottuk kampányunkat a 444 megújításáért, amihez már több mint 8000-en csatlakoztak. Ők az elsők között kapják majd meg nyomtatott magazinunkat. Várhatóan október második felében adjuk postára a lapot.

További részletek és csatlakozás a Körhöz errefelé.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!