Kálmán Olga drámai zenére ledarál egy köteg nemzeti konzultációt

POLITIKA
2020 szeptember 16., 16:02

„Négy év alatt 7 és fél milliárd forintot tapsolt el erre az Orbán-kormány. Szerintetek lett volna jobb helye ennek a pénznek?” - teszi a kérdést Kálmán Olga új videójában. A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja szerint a mostani „álkonzultáció” kétmilliárdos gyártási költségéből például jobb lett volna egyszeri 100 ezer forintos segélyt adni azoknak a családoknak, ahol valaki elveszítette a munkahelyét.

A videó végén Kálmán irat-megsemmisítőbe rak néhányat abból az állítása szerint több tízezer konzultációs ívből, amit a pártnak küldtek támogatóik, közben patetikus zene szól.

link Forrás

A hétvégén a Momentum öntött több zacskónyi nemzeti konzultációt a Rogán Antalnak otthont adó ház kertjébe, elsőként pedig Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők kérték arra az embereket, hogy küldjék el nekik a kitöltetlen nemzeti konzultációs íveiket a konzultációnak álcázott propaganda elleni tiltakozás jeleként.

Erre reagálva Rotyis Bálint, a Médianéző Központ elemzője leszögezte: „Az ellenzék csak próbálkozik, de nem tud hatékonyan fellépni a nemzeti konzultációval szemben.”