Magyar segélyszállítmány indult Moriába

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Több mint 22 millió forint értékű segélyszállítmányt küldött csütörtökön Görögországba, a leszboszi menekülttábor leégése miatt kialakult helyzet enyhítésére az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az egészségügyi felszerelésekből, takarókból, egyéb használati tárgyakból összeállított segélycsomagot az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága ajánlotta fel.

Moriában szeptember 9-én égett le a túlzsúfolt, összesen több mint tizenkétezer menekültnek otthont adó tábor. Görögország ezután kért segítséget az ott élők ellátásához. Az igényelt holmik között csecsemőgondozási felszerelések, higiéniai és konyhai eszközök, elszállásoláshoz szükséges takarók, hálózsákok vannak. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!