Dobrev: Az a kormány, amely 16 ezer lélegeztetőgépet vásárolt mindenkinél drágábban, az nem egyszerűen pazarol, hanem valószínűleg lop is

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Hivatalosan is megkezdte a 2022-es választásra való felkészülést a „Közös győzelem, közös Magyarország” című online nagyrendezvényével a Demokratikus Koalíció vasárnap délután. Az egyórás fél élő Facebook-közvetítésben nemcsak Gyurcsány Ferenc pártelnök állt ki az összefogás és a közös lista mellett, hanem "spontán" interjúkban az utca embere is a közös jelöltállításra biztatta az ellenzéki pártokat. Az DK ifjúsági szervezetének aktivistája, Kevin, például a Nyugati téren kérdezett fel két lányt, 

akik szintén az összefogást javasolták Orbán ellen. 

„Egy az egy ellen, minden választókerületben,” jelentette ki az esemény fő fellépője, Dobrev Klára. Miután elmondta, hogy a közös lista és az összefogás a kormányváltás garanciája, elővette az Orbán-kártyát. 

„Az a kormány, amely pár ezer helyett 16 ezer lélegeztetőgépet vásárolt mindenkinél drágábban, az nem egyszerűen pazarol, hanem valószínűleg lop,”

mondta.


2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!