Rosszabbodott az Edda koronavírusos billentyűsének állapota

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Nincsenek jó híreim. Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle. Türelmes vagyok és természetesen bizakodó. Szeretnék már jobban lenni, de még nem vagyok” - mondta a Blikknek Gömöry Zsolt, az Edda billentyűse, aki koronavírussal került be a napokban a Korányiba.

Korábban Pataky Attilát is kórházban kellett kezelni, és az együttes harmadik tagja, Kicska László is gyengélkedett.

„Egy hét után is ramatyul érzem magam. Az egyetlen, amiben kis előrelépés tapasztalható, hogy nappal már nincs olyan borzasztóan magas lázam. Már csak hajnalra szoktam belázasodni, de az kezelhető. A laboreredményeim viszont eléggé elmásztak negatív irányba. Sőt, amióta múlt hétfőn bejöttem, a duplájára nőtt a CRP-értékem, ami a gyulladásos állapot mértékét jelöli” - számolt be Gömöry, aki szerint remekül gondját viselik a Korányiban, mindenki nagyon aranyos.

A zenész nem tudja, hogyan kaphatta el a vírust. (Blikk)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót