A Külügyminisztérium államtitkára egyszerűen bekiabált az ATV élő műsorába, amikor nem tetszett neki, amit Kunhalmi Ágnes mond

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Menczer Tamás nagyon izgatott lehetett hétfő este at ATV Egyenes beszéd című műsorában, mert még sorra sem került, a Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár már a kamerák mögül bekiabált, miközben a stúdióban még Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes beszéltek. 

Az MSZP új társelnöke épp arról beszélt, hogy az államtitkárt meg kellene kérdezni az egy főre jutó GDP alapján készített listákról, amikor hallani lehet, hogy Menczer bekiabál valamit a gazdasági adatokról. 

Menczer az interjú elején elismerte, hogy „nem volt elegáns” a bekiabálás, de megszólítva érezte magát. Igaz aztán nem  az egy főre jutó GDP-ről kezdett beszélni, hanem más adatokat vett elő szocialista kormányok idejéről. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó