Egy pilisi család olyan súlyosan egymásnak, majd a szomszédoknak esett, hogy még a TEK is kivonult

bűnügy
2020 szeptember 23., 06:11

A monori rendőrség és a TEK is nagy erőkkel vonult ki egy pilisi családhoz amiért csúnyán összeverekedtek, majd a szomszédokat fenyegették, írja a police.hu.

Minden azzal kezdődött, hogy egy 29 éves férfi elment a 26 éves volt feleségéhez, hogy láthassa a közös gyerekeiket, de az egésznek egy nagy veszekedés lett a vége, amibe a feleség rokonai is bekapcsolódtak, élükön a nő 46 éves édesapjával. A veszekedésből aztán dulakodás, majd verekedés lett, ami közben már kapa, bot és kisszék is előkerült. A 29 éves férfi inkább menekülőre fogta, de a felbőszült családtagok autóba pattanva és felfegyverkezve utána mentek.

Később azonban a családtagok visszatértek a házhoz, és ekkor kezdődött az est második felvonása, ugyanis a veszekedést halló szomszédok megkérték a családot, hogy hagyják abba, mire az apa még inkább bedühödött. Az apa a kocsiból kiszállva a szomszédok felé fordult, szitkozódni és „megdöglötök” felkiáltással fenyegetőzni kezdett, miközben elővett egy fegyvert. Végül a családtagjai ráncigálták be az udvarra és próbálták nyugtatni a férfit, miközben a szomszédok rendőrt hívtak.

Mivel a rendőrök nem tudták, hogy a férfinél pontosan milyen fegyver van, ezért a Terrorelhárítási Központtal együtt vonultak ki a családi házhoz, ahol a 46 éves férfit és 17 éves fiát előállították, a házban tartott kutatáskor pedig egy gáz- és riasztófegyvert lefoglaltak.

Erről videó is készült:

link Forrás

A megvert vő másnap kórházba ment, ahol megállapították, hogy a verekedésnek köszönhetően az egyik ujja eltört, a tarkóján vérömleny keletkezett.

A 46 éves férfi és a 17 éves fiú ellen a Monori Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, de az ügyben további gyanúsítottak is várhatók.