A kuratóriumi tag Lajos Tamás szerint csak pár diák randalírozik az SZFE-n

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Hangos kisebbségnek", illetve "randalírozóknak" nevezte a Kossuth Rádió reggeli műsorában a Színház- és Filmművészeti Egyetem tiltakozó diákjait Lajos Tamás operatőr, a hirtelen egy alapítvány tulajdonába adott egyetem új kuratóriumának tagja.

Lajos szerint, aki oly mértékben volt felkészült az immár általa is felügyelt egyetem működéséből, hogy egy augusztusi nyilatkozatában a valójában már 2001 óta létező dramaturg, és forgatókönyvíró-képzést hiányolta a leginkább, az SZFE-n szinte zavartalanul folyik az oktatás, mert az oktatás '3-4 helyen folyik" az egyetemen, a blokád alá vont Vas utcában van a legkevesebb tanóra.

"Már amennyire ezt blokádnak lehet nevezni, ezt a pár diákot, aki ott randalírozik" - fűzte hozzá, majd kifejtette, hogy a fenntartó alapítványnak, melynek ő kuratóriumi tagja, nem is dolga, hogy beleszóljon az oktatás kérdéseibe. "Mindenki tegye a dolgát, és minden rendben lesz" - mondta. (Via MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó