Kokainnal kereskedhettek a repülőtéri rakodómunkások

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást a rendőrség négy személy ellen, közülük ketten a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren dolgoztak rakodóként, egyikük büntetlen előéletű. 

Pénteken a négy férfi közül kettőt letartóztattak. A kábítószer-kereső kutyával tartott kutatások során eladásra előkészített, kiporciózott kokaint, valamint nagy értékű autót, készpénzt, műszaki cikkeket, órákat és ékszereket foglaltak le, írja a police.hu.

A gyanú szerint a négy férfi 181, 11, 14, illetve 133 alkalommal kereskedett kábítószerrel. Utóbbi kettő dolgozott a repülőtéren.

Mindnyájukat előállították, akárcsak két másik embert, őket kábítószer birtoklása miatt.

Fotó: police.hu

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót