Lecserélték az államtitkár nevét az OTKA-pályázat oldalán

A múlt héten a parlamentben kérdezett rá Arató Gergely DK-s képviselő, hogy az OTKA nevű tudományos pályázaton az ITM egyik államtitkára által vezetett kutatócsoport győzött-e. 

A pályázat elbírálását az ITM felügyelte, és a tárca államtitkárának válaszából az derült ki, hogy valóban a győztesek között van egy kutatócsoport, amelynek vezetője Boros Anita, a tárca egy másik államtitkára.

Boros Anita államtitkárFotó: Balázs Attila/MTI/MTVA

Azóta az OTKA-győzteseket bemutató oldalon Boros nevét kicserélték Kecskés Gáboréra. Az oldalon a 135979-es azonosítási számon található a pályázat, ahol a múlt héten még Boros Anita neve szerepelt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó